Micha Wertheim voor twaalven

Micha Wertheim voor twaalven

Wie doet in 2023 de oudejaarsconference? Micha Wertheim!

Cabaretier Micha Wertheim gaat voor omroep BNNVara de oudejaarsconference 2023 verzorgen. Een traditionele ‘oudejaars’ à la Wim Kan, Freek de Jonge of Youp van ’t Hek hoeven we van hem niet te verwachten. Een vorige show liet hij door een robot spelen.27 mrt 2023

Micha Wertheim voor twaalven

Eindelijk is het zover, uw lievelingscabaretier, die door anderen niet begrepen wordt, maar die u wel kunt waarderen, mag het oude jaar afsluiten op NPO1. U kunt daar bij zijn. Live, en rechtstreeks vanuit theater Griffioen en wel op dinsdag 7 november 2023. Hoe dat kan? Dat zal op de avond zelf moeten blijken.

Speellijst Micha Wertheim voor twaalven

Koop snel kaarten! 

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.