Musical Burgers’ Zoo al meer dan 50.000 bezoekers

Musical Burgers' Zoo al meer dan 50.000 bezoekers

Musical Burgers’ Zoo al meer dan 50.000 bezoekers
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Blacklight musical Deep Ocean Monsters van Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment is in recordtempo afgestevend op een indrukwekkend bezoekersaantal.

Donderdag 11 augustus heeft Burgers’ Zoo de mijlpaal van 50.000 bezoekers aan de blacklight musical ‘Deep Ocean Monsters’ gepasseerd. Met nog 17 dagen en gemiddeld zes voorstellingen per dag te gaan, stevent het Arnhemse dierenpark in recordtempo af op een indrukwekkend totaal aantal bezoekers aan de musical. In een onderzoek aan 103 gasten krijgt de musical een gemiddeld rapportcijfer van 8,7 en geeft 74,75% van de respondenten aan ook daadwerkelijk wat geleerd te hebben van de voorstelling. Burgers’ Zoo organiseert elke vakantieperiode een avontuurlijk en verrassend educatief evenement dat aansluit bij de verschillende leefwerelden in het dierenpark. Van 16 juli tot en met 28 augustus 2016 staat de Ocean centraal met de Deep Ocean Monsters.

Avontuurlijke verhaallijn

Tijdens haar bezoek aan Burgers’ Zoo verwondert de jonge Zoë zich over de kleurrijke onderwaterwereld van Burgers’ Ocean, waar bezoekers een droge duik maken in een tropisch koraalrif van acht miljoen liter water. Ze droomt ervan om dierverzorger in de Ocean te worden. Als ze thuis komt, valt ze moe in slaap met haar boek over vissen, waarna ze droomt over de diepzeemonsters.

Bezoekers worden in een wervelende show meegezogen naar de donkere wereld van de diepzee, waar ze zich verbazen over de wezens die hier leven. Door deze fascinerende blacklight show met kleurrijke figuren leren jong en oud wie de diepzeemonsters zijn en waarom ze er zo uitzien. De musical duurt een half uur en is gratis bij de entreeprijs van Burgers’ Zoo inbegrepen.

Bron + afbeelding: MusicalSites.nl

Gerelateerde artikelen

Deep Ocean MonstersDeep Ocean Monsters – Dé onderwater musical

Kom deze zomervakantie naar Burgers’ Zoo voor de musical Deep Ocean Monsters in ons blacklight theater! In een half uur durend onderwater avontuur nemen wij je mee naar de bodem van de oceaan waar de leukste, spannendste, vreemdste en grappigste wezens leven. Deze adembenemende musical voor jong en oud is bij de toegang inbegrepen!

Lees meer over Deep Ocean Monsters

Musical Burgers’ Zoo al meer dan 50.000 bezoekers
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina