De Komedie over een Bankoverval

Musical Comedy De Hospita

Simone Kleinsma viert jubileumjaar als hospita in nieuwe musical comedy De Hospita, samen met Paul groot speelt de voorstelling in de theaters in Nederland.

Musical comedy De Hospita

De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was met vlijmscherpe humor.

Wanneer Madeleine en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand.

Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen – in een oogstrelend eigentijds jasje – terug naar de Nederlandse theaters.

De Hospita is een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Cast De Hospita

De hoofdrollen van deze nieuwe musical zullen worden gespeeld door;

  • Simone Kleinsma
  • Paul Groot

Daarnaast spelen ook Lottie Hellingman, Rosalie de Jong, Sara Afiba, Desi van Doeveren, Rick Bok en Jochem Smit in de musical.
De cast wordt aangevuld met het ensemble bestaade uit, Twan Bosschaart, Nigel Vugts, Nori de Winter, Ineke Somers en Nikie Verberne.

Speellijst De Hospita

De voorstelling is vanaf november 2023 te zien in de Nederlandse theaters. Meer informatie lees je op hospitademusical.nl

Paul groot met Simone Kleinsma

Credits: Govert de Roos

 

Leuk om te lezen