Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical Hair

Musical Hair

De musical Hair waarin het grote verlangen naar vrijheid centraal staat, is vanaf september 2016 te zien in theaters door heel Nederland.

Musical Hair

Het verhaal van Hair, ook bekent met legendarische hits als ‘Aquarius’, ‘Let The Sunshine In’ en ‘I Got Life’, wordt in een geheel nieuwe productie door Stage entertainment gepresenteerd.

Op zoek naar de totale vrijheid

Hair is het verhaal van de energieke, jonge George Berger en zijn zoektocht naar een vrije toekomst. Samen met zijn politiek-activistische vriendin Sheila, zijn beste vriend Claude en Jeanie, Woof en Hud en een heleboel andere jongeren behoort hij tot een vriendengroep die onafscheidelijk is. Ze maken zich druk over de oorlog en zetten zich af tegen de wurgende greep van de maatschappij. De groep strijdt voor vrede, liefde en vooral voor totale vrijheid. Een leven zonder wetten en regels, zonder taboes en kleren.. Maar met een oorlog die hen in de nek hijgt, is het maar de vraag of Berger en zijn vrienden dat ideaal kunnen realiseren.

Cast Hair

De voorstelling wordt geregisseerd door Carline Brouwer (o.a. The Bodyguard, Sister Act) en is bewerkt en vertaald door Dick van den Heuvel (Robert Long, Ramses). In deze musical spelen bekende namen zoals Anouk Maas, William Spaaij en Tommie Christiaan. Maar ook Jeffrey Italiaander, Lisanne Schut en Juneoer Mers, Raffaëla Paton, Jindra van Schaijk spelen in deze musical die door heel Nederland zal reizen. De rolverdeling is als volgt;musical-hair

  • SHEILA – Anouk Maas
  • GEORGE – William Spaaij
  • WOOF- Tommie christiaan
  • CLAUDE – Jeffrey Italiaander
  • JEANE- Lisanne Schut
  • HUD – Juneoers Mers

Hair op Broadway

In 1967 ging de musical Hair voor het eerst in première op Broadway en groeide uit tot een wereldwijd fenomeen met de hits ‘Let The Sunshine In’, ‘Aquarius’ en ‘I Got Life’. De voorstelling is ontstaan binnen de hippie-cultuur en de seksuele revolutie van de jaren ’60 in Amerika. Hair is geschreven als een ‘American Tribal Love-Rock Musical’ door James Rado en Gerome Ragni. De muziek is van de hand van Galt MacDermot. In 1979 werd de musical verfilmd door Milos Forman.

Volg Hair de Musical ook op Social Media

Facebook Instagram Twitter Bron: Stage Entertainment Foto: Stef Nagel

Speellijst Hair

Deze voorstelling is afgelopen.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.

tin-facebook tin-twitter tin-instagram tin-youtube