Musical over Koningin Beatrix

Musical over Koningin Beatrix in de maak

Productiehuis MediaDome maakt vandaag bekend gestart te zijn met de musicalproductie over voormalig Koningin Beatrix. In Beatrix de Musical wordt het publiek meegenomen in alle aangrijpende gebeurtenissen in haar leven onder de kroon en situaties binnen de muren van het paleis. Voor de productie wordt een nieuw theater gebouwd in een bestaande hal in Best bij Eindhoven.

Producenten Alex Mensen en Okke Verberk vertellen trots te zijn deze productie te mogen gaan maken. “We lopen al jaren met dit unieke idee rond. Anderhalf jaar geleden zijn we gestart met het zoeken naar een geschikte locatie waar we de musical groots en spectaculair op kunnen zetten, en deze hebben we gevonden.”

Beatrix de Musical zal vanaf najaar 2026 in première gaan.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.