Musical Pretty Woman

Pretty Woman

De meest geliefde romantische komedie van Hollywood – nu als musical en exclusief in het Beatrix Theater Utrecht.

De film betekende de doorbraak van Julia Roberts, die de hoofdrol van Vivian vertolkte naast Richard Gere in de rol van Edward. De musicalversie, met originele muziek van Bryan Adams en Jim Vallance, speelde al op Broadway, West End.

Musical Pretty Woman

De succesvolle, keiharde zakenman Edward neemt escortdame Vivian mee naar zijn hotel. Het lijkt een simpele deal voor één avond. Hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar meeneemt naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward – ze leren elkaar én zichzelf in die paar dagen goed kennen.  Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee ogenschijnlijke tegenpolen lijkt door hun verschillende levens onmogelijk…

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Ga dan naar de musical Pretty Woman. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor

Cast Pretty Woman

Met muziek van de Grammy Award winnende Bryan Adams en Jim Vallance. Boek nu alvast je tickets en word weer verliefd op Pretty Woman.

Shanna Slaap en Jan Kooijman spelen de hoofdrollen in de musical. Overige rollen worden gespeeld door Dana van der Geer (Kit De Luca), Mitch Wolterink (Happy Man/Mr. Thompson/Hollister) en Reinier Démeijer (Philip Stuckey).

Beatrix Theater Utrecht

Exclusief september 2023 te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Fotocredits: William Rutten

Leuk om te lezen