Musical ’t Schaep met de 5 Pooten wegens succes verlengd!

Musical ’t Schaep met de 5 Pooten wegens succes verlengd![rwp-review-recap id=”0″]

’t Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Jeroen van Koningsbrugge (Kootje) en Eva Van der Gucht (Doortje), is al voor de première wegens de grote vraag naar kaarten verlengd.

Musical ’t Schaep met de 5 Pooten wegens succes verlengd!

Deze nieuwe Nederlandse musical gaat aanstaande zondag 14 april in première in DeLaMar Theater. Na 2.5 maand Amsterdam en een week Rotterdam reist de musical vanaf september langs 25 theaters in Nederland. De kaartverkoop voor de tour is per vandaag gestart.

Lees meer over de Musical ‘t Schaep met de 5 Pooten

In een gloednieuw en fris verhaal van Raoul Heertje en met de herkenbare nummers van Harry Bannink gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen op geheel originele wijze tot leven in deze grappige, herkenbare en ontroerende musical. De live muziek, vernieuwde choreografieën en eigen verhaallijnen beloven een nieuwe ervaring.

Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Oude vetes worden bijgelegd, nieuwe vetes zien het licht. Toch kunnen ze nog steeds niet zonder elkaar.

Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen nietwaar.

De kaartverkoop voor de tour is inmiddels geopend. Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.tschaepdemusical.nl

Producent: MORE Theater Producties

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link