Musical YouTube

Musical YouTube
4.8 -------- (2 beoordelingen)
Beoordeling
Musical YouTube

Op zoek naar musicals op YouTube? Voor de echte musicalliefhebber zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden. Veel producenten van musicals en websites die over musicals schrijven hebben een eigen musical YouTube. Hierop kun je de leukste vlogs en andere video’s zien over artiesten uit musicals, premières, perspresentaties en nog veel meer! Hieronder hebben wij een aantal leuke musical YouTube linkjes voor je op een rijtje gezet.

BackStage

De Musical YouTube van StageEntertainment is BackStage. Dit is de officiele backstage vlog van Nederlandse grootste musicalproducent. Hier vind je de allerleukste vlogs over de hitmusicals van dit moment. Filmpjes van premières, opnames van perspresentaties, een kijkje in de kleedkamer bij artiesten, een kijkje achter de schermen bij een fotoshoot of clipopname, etc, etc. Hartstikke leuk zijn ook de YouTube filmpjes met artiesten, waarin ze bijvoorbeeld vragen beantwoorden of terugblikken op voorstellingen. Een aanrader! Neem een kijkje bij backStage.

Musical World

De bekende website over musicals heeft natuurlijk ook een eigen musical YouTube! Hier zijn video’s te vinden voor de kritische musicalfan. Er zijn beelden te vinden van de nieuwste musicals, premières en repetities. Natuurlijk ontbreken interviews met de interessantste musicalartiesten ook niet! Bekijk de YouTube van Musical World.

Theaters in Nederland

Theaters in Nederland heeft zelf natuurlijk ook een musical YouTube! Hierop plaatsen we vlogs als wij zelf naar een voorstelling geweest zijn. Soms houden we interviews met de castleden en nemen we een kijkje achter de schermen. Niet alleen van musicals maar van allerlei voorstellingen. Neem snel zelf een kijkje op de vlog van Theaters in Nederland!

MusicalJournaal

Ook de website MusicalJournaal heeft natuurlijk een Musical YouTube pagina. Hierop vind je filmpjes van de eerste repetitiedag van de nieuwste musicals, verslagen van perspresentaties, vlogs van premières, etc. Bekijk de MusicalJournaal YouTube.

Musical YouTube
4.8 -------- (2 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: [email protected]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link