Musicalkampen in de zomer van 2016

Musicalkampen in de zomer van 2016

In de zomer van 2016 worden er weer verschillende leuke musicalkampen georganiseerd. Onder andere MusicalCamp biedt verschillende keren in juli en augustus een kamp voor jongeren. Lees er hieronder alles over.

MusicalCamp

MusicalCamp is het musicalzomerkamp voor alle niveaus. Zowel conservatoriumstudenten en castleden van musicalproducties als ‘The Sound of Music’ en ‘Billy Elliot’ tot deelnemers die van het eerst van het musical vak komen proeven. Ben jij een conservatoriumstudent, ervaren musicalspeler of iemand die heel graag op het podium wilt staan maar nog weinig ervaring heeft? Dan is MusicalCamp iets voor jou! Gedurende één of meerdere weken krijg je op MusicalCamp les van de top van het theatervak. Zowel voor kids (8 t/m 12 jaar), jongeren (13 t/m 17 jaar) als volwassenen (18 jaar en ouder) is MusicalCamp een leerzame en unieke ervaring. Dankzij de op maat gemaakte lessen is dit zomerkamp voor iedereen geschikt. Zo gaan er al jaren deelnemers mee die nog geen ervaring in het theatervak hebben, maar ook kinderen die al in meerdere professionele musicals hebben gestaan of conservatoriumstudenten die zich in de zomer verder willen ontwikkelen.

MusicalCamp is in de laatste jaren een groot succes gebleken. Om door kleinschaligheid iedereen de aandacht tijdens de lessen de bieden die hij of zij nodig heeft, kun je dit jaar uit 4 weken MusicalCamp kiezen. We verblijven tijdens deze weken op een prachtige locatie in Brabant waar meerdere binnenlokalen en slaapkamers. De kinderen slapen in tenten, net zoals jongeren en volwassenen die boeken nadat de binnenplekken zijn uitverkocht.

Wat ga je doen tijdens het musicalkamp?

Overdag ga je met je klas aan de slag met het lesprogramma. De vaste disciplines waar je tijdens MusicalCamp aan werkt zijn onder andere dans, staging, zangtechniek, liedinterpretatie en spel. Onze vaste docenten geven les aan verschillende theateropleidingen, conservatoria of dansopleidingen, en kunnen iedereen dankzij hun specialisatie in één of meer van deze vakken de juiste begeleiding bieden.

Waar MusicalCamp zich onderscheidt van andere musicalkampen is onder andere door het unieke workshopprogramma. De aanvullende activiteiten in de vorm van workshops bieden de leerlingen nóg meer diepgang en verrijking in hun lesprogramma. Zo hebben onze deelnemers in 2015 les in poppenspel gekregen van Dennis de Groot en werd hen door Nederlandse West-End acteur Kok-Wha lie vertelt over het werken in dit musicalwahalla van Europa.

Naast deze workshops en de vaste lessen is er uiteraard elke avond een kampvuur met marshmallows! Ook de feestavonden, spooktocht en themafeesten zijn al meerdere jaren een groot succes op MusicalCamp. Maar ook na de zomer hoef je de gezelligheid van kamp niet te missen. Zo kun je gedurende het jaar meedoen aan één van onze theaterproducties en konden de deelnemers van 2015 zich inschrijven om dit jaar met ons op reis naar West-End te gaan!

Wanneer is het Musicalkamp?

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor één of meerdere weken MusicalCamp 2016:

  • Week 1- 23 t/m 29 juli 2016
  • Week 2- 30 juli t/m 5 augustus 2016
  • Week 3- 6 t/m 12 augustus 2016
  • Week 4- 13 t/m 9 augustus 2016

Let op! De inschrijvingen gaan ook dit jaar erg snel. Wil je verzekerd zijn van een (binnen)plek? Meld je dan snel aan!
Twijfel je nog of MusicalCamp iets voor jou is? Neem dan een kijkje op onze site waar je nog meer informatie kunt vinden én de ervaringen van oud-deelnemers kunt lezen. Je kunt natuurlijk ook altijd een reactie plaatsen onderaan de pagina.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link