Naar het theater op Valentijnsdag 2019

NNO Valentijnsconcert

Naar het theater op Valentijnsdag 2019
5 -------- (1 stem)
Beoordeling

Maak jouw Valentijnsdag extra bijzonder door met jouw geliefde naar het theater te gaan. Er staan tal van voorstellingen op de planning en er is voor ieder wat wils. 
We zetten een paar voorstellingen voor je op een rijtje. 

Chicos Mambo - TutuTutu
Chicos Mambo| DANS

14 februari
ODEON, De Spiegel, Zwolle

In 2014 maakte artistiek directeur Philippe Lafeuille, voor het twintigjarig jubileum van het gezelschap, de voorstelling Tutu, een theatrale en vrolijke show met twintig scènes vol choreografisch gegiechel. Zes dansers spelen meer dan veertig kleurrijke karakters in een ritmische en humoristische voorstelling. Met een flinke knipoog, maar technisch op hoog niveau, wordt klassiek, modern en acrobatisch gedanst. Voor nieuwelingen een flamboyante kennismaking met de wereld van de dans en voor ervaren dans-publiek een ontdekkingstocht vanuit een verrassende invalshoek.

Bestel je tickets via het theater in Zwolle

#niksteverbergen#NIKSTEVERBERGEN
De Verleiders | TONEEL

14 februari t/m 24 februari
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Een voorstelling waarbij je je smartphone aan moet houden.
Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019.

Het schrikbeeld van Orwells 1984 is nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! Want we hebben immers niks te verbergen. DE VERLEIDERS tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Sterker nog: ze tonen aan dat ook jíj geheimen hebt waarvan je zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.

Bestel je tickets via het theater in Amsterdam

NNO ValentijnsconcertValentijnsconcert
Noord Nederlands Orkest | KLASSIEK

LET OP (niet op Valentijnsdag): 15 februari
De Oosterpoort, Groningen

Een vat vol stukken waar de passie en de hartstocht vanaf spatten. Klarinetjubels van Gershwin zorgen voor een bezoekje aan de zevende hemel. Rivaliserende bendes van Bernsteins musical ‘West Side Story’ rijmen met de knokpartij tussen Montagues en Capulets in Prokofjev’s kaskraker ‘Romeo & Julia’. Wibi Soerjadi schittert groots en meeslepend in het meest glamoureuze deel van Rachmaninovs ‘Tweede Pianoconcert’ en Verdi gooit alle remmen los. De thrilling swing van Stanley Black laat je al je ervaringen met James Bond in de bioscoop beleven en we vergeten voor even werk en plichten bij het noodlot rond de zigeunermeid Carmen in de opera van Bizet.

Bestel je tickets via het theater in Groningen

The Addams FamilyThe Addams Family
Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp Jr., Tony Neef, e.a. | MUSICAL

5 t/m 17 februari
Chassé Theater, Breda

De excentrieke Addams family is terug! Ze verruilen hun macabere villa voor een zwarte comedy in het theater. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten is deze nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical niet te missen!

De familie bestaat uit de gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp), zijn bloedmooie geliefde Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en de bekende butler Lurch (Raymond Paardekooper).

Bestel je tickets via het theater in Breda

Claudia de Breij - NuNu (Reprise)
Claudia de Breij | CABARET

14 en 15 februari
Theater aan het Vrijthof, Maastricht

Cabaretière Claudia de Breij is vrolijk hoor, daar niet van. Maar ze is ook een beetje bang. Dat de oorlog komt. En dat je dan moet schuilen. Jaja, je kunt er over zingen. Je kunt er ook iets aan doen. Maar hoe? Ga je de golven van de geschiedenis te lijf zoals Willem van Oranje, zoals Mahatma Ghandi of toch zoals Piet van de lokale fanfare uit het dorp van haar jeugd? En wanneer? Dat weet ze wél: Nu.

Bestel je tickets via het theater in Maastricht

Naar het theater op Valentijnsdag 2019
5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link