Naar het theater op Valentijnsdag 2019

NNO Valentijnsconcert

Maak jouw Valentijnsdag extra bijzonder door met jouw geliefde naar het theater te gaan. Er staan tal van voorstellingen op de planning en er is voor ieder wat wils. 
We zetten een paar voorstellingen voor je op een rijtje. 

#niksteverbergen#NIKSTEVERBERGEN
De Verleiders | TONEEL

14 februari t/m 24 februari
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Een voorstelling waarbij je je smartphone aan moet houden.
Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019.

Het schrikbeeld van Orwells 1984 is nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! Want we hebben immers niks te verbergen. DE VERLEIDERS tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Sterker nog: ze tonen aan dat ook jíj geheimen hebt waarvan je zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.

NNO ValentijnsconcertValentijnsconcert
Noord Nederlands Orkest | KLASSIEK

LET OP (niet op Valentijnsdag): 15 februari
De Oosterpoort, Groningen

Een vat vol stukken waar de passie en de hartstocht vanaf spatten. Klarinetjubels van Gershwin zorgen voor een bezoekje aan de zevende hemel. Rivaliserende bendes van Bernsteins musical ‘West Side Story’ rijmen met de knokpartij tussen Montagues en Capulets in Prokofjev’s kaskraker ‘Romeo & Julia’. Wibi Soerjadi schittert groots en meeslepend in het meest glamoureuze deel van Rachmaninovs ‘Tweede Pianoconcert’ en Verdi gooit alle remmen los. De thrilling swing van Stanley Black laat je al je ervaringen met James Bond in de bioscoop beleven en we vergeten voor even werk en plichten bij het noodlot rond de zigeunermeid Carmen in de opera van Bizet.

The Addams FamilyThe Addams Family
Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp Jr., Tony Neef, e.a. | MUSICAL

5 t/m 17 februari
Chassé Theater, Breda

De excentrieke Addams family is terug! Ze verruilen hun macabere villa voor een zwarte comedy in het theater. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten is deze nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical niet te missen!

De familie bestaat uit de gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp), zijn bloedmooie geliefde Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en de bekende butler Lurch (Raymond Paardekooper).

Claudia de Breij - NuNu (Reprise)
Claudia de Breij | CABARET

14 en 15 februari
Theater aan het Vrijthof, Maastricht

Cabaretière Claudia de Breij is vrolijk hoor, daar niet van. Maar ze is ook een beetje bang. Dat de oorlog komt. En dat je dan moet schuilen. Jaja, je kunt er over zingen. Je kunt er ook iets aan doen. Maar hoe? Ga je de golven van de geschiedenis te lijf zoals Willem van Oranje, zoals Mahatma Ghandi of toch zoals Piet van de lokale fanfare uit het dorp van haar jeugd? En wanneer? Dat weet ze wél: Nu.

Leuk om te lezen