Nationaal Theaterweekend 2018

Nationaal Theaterweekend 2018

Van 26 januari t/m 28 januari is het weer zover. Het Nationaal Theater Weekend!
Op theatergebied het leukste weekend van het jaar met in meer dan 70 theaters in Nederland verrassende voorstellingen en vele gratis activiteiten.

Blind date

Voor de derde keer vindt in 2018 het Theaterweekend plaats. Meer dan 220 voorstellingen door het hele land en 150 extra activiteiten, met recht het leukste weekend van het jaar.

Slechts €10,- betaal je voor je ticket voor een voorstelling bij één van de deelnemende theaters. Maar het leuke hieraan is dat wanneer je voor 18 december 2017 boekt, je niet weet voor welke voorstelling je dit ticket boekt.
Laat je verrassen door toneel, muziek, opera, cabaret, dans, jeugdtheater of een musical. Het kan van alles zijn, dat is wat het zo leuk maakt! Wel kan je aangeven waar, wanneer en welk genre je graag wilt bezoeken.

Na 18 december worden alle voorstellingen bekend gemaakt maar dan moet je er natuurlijk snel bij zijn. Voor je het weet zijn de tickets weg, want laten we wel zeggen, €10,- is natuurlijk een koopje!

Deelnemende theaters Nationaal Theaterweekend

Meer dan 70 theaters door heel Nederland doen mee met het Theaterweekend, van Groningen tot aan Limburg. Wil je weten of jouw theater ook mee doet? Dat kun je hier bekijken. https://www.nationaaltheaterweekend.nl/theaters

Extra activiteiten

Nationaal TheaterweekendAltijd al een willen ontbijten in de artiestenfoyer? Willen slapen in het theater? Een workshop volgen in je favoriete theater? Tijdens het Theaterweekend is dit allemaal mogelijk! Van meet&greet tot masterclass. De deelnemende theaters bieden allemaal elk hun extra activiteiten die allemaal gratis te bezoeken.
Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten.

Op de website van jouw theater kun je de activiteiten zien die zij aanbieden. Daar staat alle informatie en is de mogelijkheid indien nodig om de extra activiteiten vooraf te boeken.

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link