Nationaal Theaterweekend 2020

Het Nationaal Theaterweekend 2020 vindt plaats van 24 t/m 26 januari 2020. Op theatergebied is dit het leukste weekend van het jaar! Meer dan 80 theaters doen weer mee met meer dan 220 verrassende tentoonstellingen en meer dan 200 gratis activiteiten!

Het Nationaal Theaterweekend 2020

Dit jaar is het de vijfde editie van het Nationaal Theaterweekend! Tijdens deze drie dagen, bieden meer dan 80 theaters (een deel van) hun voorstellingen aan voor slechts tien euro. En weet je wat leuk is? Van tevoren weet het publiek niet welke voorstelling zij gaan bezoeken! Laat u verrassen door dans, cabaret, jeugdtheater, muziek, toneel of bijvoorbeeld musical.

Theater beleef je samen!

Voorstellingen van alle genres doen mee met het theaterweekend. U kunt zelf aangeven waar en wanneer u wilt gaan en welk genre u wilt bezoeken. Op deze manier krijgt iedereen de kans om voor een klein prijsje kennis te maken met theater. Vele theaters combineren het Nationaal Theaterweekend met leuke gratis activiteiten, zoals een open dag met een kijkje achter de schermen, demonstraties en workshops.

Gratis activiteiten

Theaters openen ook hun achterdeuren. Heeft u altijd al eens willen kijken in de kleedkamers of artiestenfoyer? Of wilt u een workshop volgen in uw favoriete theater? Tijdens het Nationaal Theaterweekend is dit allemaal mogelijk! Er zijn talloze leuke activiteiten georganiseerd deze drie dagen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een masterclass? Of een Meet & Greet met uw favoriete artiesten en de theatermedewerkers? Ieder theater heeft gratis te bezoeken activiteiten.

Een bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten!

Theaters en voorstellingen Nationaal Theaterweekend 2020

Benieuwd welke theaters er mee doen in 2019? Bekijk hier de deelnemende theaters. Op de website van de theaters zijn alle activiteiten te vinden die zij aanbieden.

Afgelopen editie van het Nationaal Theaterweekend

In januari 2019 vond de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend plaats. Deze editie kwamen er meer dan 180.000 mensen naar het theater toe!

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link