Nationaal Theaterweekend

Theaterweekend 2020

Het Nationaal Theaterweekend is van 27 t/m 28 januari 2024. Op theatergebied is dit het leukste weekend van het jaar! Meer dan 80 theaters doen weer mee met meer dan 220 verrassende tentoonstellingen en meer dan 200 gratis activiteiten!

Het Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend wordt ieder jaar groots gevierd! Theaterweekend! Tijdens deze drie dagen, bieden meer dan 75 theaters (een deel van) hun voorstellingen aan voor slechts tien euro. En weet je wat leuk is? Van tevoren weet het publiek niet welke voorstelling zij gaan bezoeken! Laat u verrassen door dans, cabaret, jeugdtheater, muziek, toneel of bijvoorbeeld musical. 

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Boek snel je voorstelling, want het is feest.

Theater beleef je samen!

Vele theaters combineren het Nationaal Theaterweekend met leuke gratis activiteiten, zoals een open dag met een kijkje achter de schermen, demonstraties en workshops.

Gratis activiteiten

Theaters openen ook hun achterdeuren. Heeft u altijd al eens willen kijken in de kleedkamers of artiestenfoyer? Of wilt u een workshop volgen in uw favoriete theater? Tijdens het Nationaal Theaterweekend is dit allemaal mogelijk! Er zijn talloze leuke activiteiten georganiseerd deze drie dagen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een masterclass? Of een Meet & Greet met uw favoriete artiesten en de theatermedewerkers? Ieder theater heeft gratis te bezoeken activiteiten.

Een bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten!

Theaters en voorstellingen Nationaal Theaterweekend

Benieuwd welke theaters er mee doen dit jaar? Bekijk hier de deelnemende theaters. Op de website van de theaters zijn alle activiteiten te vinden die zij aanbieden.

Leuk om te lezen