Nesim el Ahmadi doorbreekt taboes met eerste theatertournee

Nesim el Ahmadi doorbreekt taboes met eerste theatertournee

Verhalenverteller Nesim komt naar de Nederlandse theaters. 

Nesim el Ahmadi doorbreekt taboes als comedian

YouTuber en presentator Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn eerste cabaretvoorstelling TaBoe. Vanaf oktober gaat hij op tournee door heel Nederland. Hij speelt zijn show 45 keer en staat op 21 & 22 januari in zijn woonstad Rotterdam.

‘Ik ben een verhalenverteller, of dat nou via muziek, video of in het theater is. Nu heb ik de behoefte aan een nieuw podium en een hoop te vertellen. Verhalen die je nergens anders gaat horen… geloof mij.’  – Nesim el Ahmadi.

In zijn eerste voorstelling bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijk vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e of om vast te zitten in een cel.

Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal.  Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate.

Nesim el Ahmadi – Taboe is vanaf 17 oktober te zien door heel het land. Data voor 2021 worden binnenkort bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.nesimelahmadi.nl     

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link