Nieuw avontuur voor Hollands Hoop-acteur Marcel Hensema

Nieuw avontuur voor Hollands Hoop-acteur Marcel Hensema

No review found! Insert a valid review ID.

Eerste landelijke tournee voor Marcel Hensema met onemanshow Alles in de Hens.

Acteur Marcel Hensema, bekend van succesvolle TV-series als Hollands Hoop en Penoza, gaat voor het eerst landelijk op tournee met zijn onemanshow Alles in de Hens.

Een wervelende nieuwe theatervoorstelling met muziek van Carel Kraayenhof en in regie van Ola Mafaalani. Alles in de Hens toert van 27 november t/m eind maart 2020 langs de Nederlandse theaters.

Lees meer over de voorstelling Alles in de Hens!

Marcel Hensema

Marcel Hensema staat bekend als fenomenaal acteur maar is daarnaast ook verhalenverteller, zanger entertainer en zo veel meer dan een klassieke conferencier. Hensema heeft het begrip conference een nieuwe inhoud. Hij zingt, speelt, ontroert, verwondert en laat je bulderen van het lachen. Eerder speelde hij stijf-uitverkochte solovoorstellingen in Groningen en omgeving. Wegens dit succes komt zijn grote wens uit: op tournee – langs Groningen – door het hele land.

Alles in de Hens wordt een nieuwe onemanshow waarin hilarische en hartverscheurende verhalen worden afgewisseld met herkenbare types van wie je onverbiddelijk gaat houden. In de voorstelling onderzoekt Hensema het fenomeen atomen: de deeltjes waaruit alles in ons universum bestaat. Hij volgt een aantal van deze atomen op hun reis door de tijd en ruimte en laat het publiek ervaren hoe alles op logische wijze met elkaar is verbonden in een wervelende onemanshow.

Voor zijn eerste landelijke tournee bundelt Hensema de krachten met drie grote namen. De muziek wordt speciaal gemaakt door geroemd componist Carel Kraayenhof, Officier in de Orde van Oranje-Nassau bekend van ‘de traan van Máxima’ en winnaar van de prestigieuze Edison-prijs.

De regie is in handen van Ola Mafaalani, oud-directeur van het NNT en veelgevraagd toneelregisseur die o.a. het succesvolle Borgen regisseerde, en de tekst wordt geschreven door Michiel Stroink, de schrijver van wie recentelijk de roman De notaris en het meisje werd genomineerd voor de Libris literatuurprijs.

Speelperiode 27 november 2019 t/m 28 maart 2020
Première donderdag 19 december 2019, Stadsschouwburg Groningen
Meer informatie www.bostheaterproducties.nl

Foto Trea van Drunen

No review found! Insert a valid review ID.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link