Nieuwe naam voor Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Nieuwe naam voor Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Sinds 1 juni 2021 is Hummelinck Stuurman Theaterbureau en Hummelinck Stuurman Theaterproducties verder gegaan onder de namen Korthals Stuurman Theaterbureau en Korthals Stuurman Theaterproducties. Hiermee kwam de achternaam van voormalig eigenaar Diederik Hummelinck te vervallen en wordt de naam van de sinds 2020 nieuwe mede-eigenaar Majlis Korthals opgenomen in de naamgeving.

Impresariaat en grootste toneelproducent van Nederland Hummelinck Stuurman bestaat sinds 1983. De huidige eigenaren Arjen Stuurman en Majlis Korthals zullen het bureau onder de naam Korthals Stuurman voortzetten. Onverminderd ligt de nadruk op het ontdekken van jong cabarettalent en het produceren van nieuw Nederlands toneel.
Sinds Majlis Korthals in 2020 mede-eigenaar werd en regisseur Hanneke Braam als creatief producent aan de slag ging, is het verlangen ontstaan ook aanbod te creeëren om de jongere toneelbezoeker te interesseren en om met jonge, talentvolle theatermakers te werken. Dit uit zich bijvoorbeeld in de samenwerking met Olivier Diepenhorst, die De tolk van Java regisseerde en volgend seizoen de regie van Lichter dan ik in handen heeft. Hanneke Braam maakte Turks Fruit en tekent volgend seizoen voor de regie van Bonita Avenue. Daarnaast is een samenwerking aangegegaan met Theatergroep De Jonge Honden om een tournee voor de familievoorstelling Oorlogswinter te realiseren.

Nieuwe website

Aan de nieuwe naam is een nieuwe, responsive website gekoppeld: www.korthalsstuurman.nl. In één oogopslag is het huidige aanbod en het aanbod van volgend seizoen hier te vinden. Ook de social media kanalen zullen van naam veranderen.

De huisstijl en daarmee het logo zijn subtiel veranderd. De oplettende kijker zal zien dat de nieuwe naam in het logo is opgenomen.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link