Noorderzon 2016

Noorderzon 2016

Noorderzon 2016
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Noorderzon 2016 heet voluit Noorderzon Performing Arts Festival Groningen. Het is de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld… én een groots zomerfeest in een vrij toegankelijk plantsoen. Een jaarlijks elfdaags festival voor zo’n 135.000 bezoekers uit Groningen, de rest van het land en de rest van de wereld.

Noorderzon 2016 editie

Noorderzon 2016De 26e editie van het Noorderzon festival vindt plaats van donderdag 18 tot en met zondag 28 augustus 2016 in het Noorderplantsoen en op vele locaties DownTown Groningen. Zij presenteren nieuw werk van grootheden, oude bekenden en van jonge makers uit landen als Frankrijk, Australië, Cambodja, Noorwegen, België, Duitsland, Thailand, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Zwitserland, Finland, Zuid-Afrika, Mozambique en Hongarije. Verhalen van over de hele wereld, verteld in Groningen.

Noorderzon 2016 – 11 dagen lang

Verspreid over 11 festivaldagen bezoeken rond de 135.000 mensen het Noorderzon festival en die kopen gezamenlijk circa 50.000 kaartjes – van kaartjes voor kinderactiviteiten tot kaarten voor een internationale (co-) productie. Noorderzon vindt altijd plaats gedurende de laatste twee weken van augustus.

Missie Noorderzon 2016

Noorderzon 2016Noorderzon is een interdisciplinair, trendsettend en trendvolgend podiumkunstenfestival. Noorderzon is makelaar in ontmoetingen door het aanbod van uitdagende en relevante programmering. Daarin beschouwt Noorderzon de wereld als zijn achtertuin en het festival als aangewezen platform voor spiegeling en dialoog. In de gecondenseerde periode van het festival toont Noorderzon zijn genuanceerde, persoonlijke visie op de wereld om je heen en levert een waardevolle bijdrage aan het prikkelen van je nieuwsgierigheid. Door zowel het uitdagende internationale programma als het publiek een centrale rol te geven, slaat Noorderzon een brug tussen artistieke actualiteit en brede toegankelijkheid.

Noorderzon 2016
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina