Noordwijk krijgt futuristisch en theatraal openlucht spektakel in Space jaar.

Noordwijk krijgt futuristisch en theatraal openlucht spektakel in Space jaar.

Noordwijk krijgt futuristisch en theatraal openlucht spektakel in Space jaar.
4.5 -------- (1 stem)
Beoordeling

Vanaf 27 september brengt stichting ZEEPaanZEE i.s.m. ESTEC de voorstelling Fly me to the Moon, een futuristisch en theatraal spektakel over een reis langs sterren en planeten. Fly me to the Moon wordt gemaakt in het kader van Noordwijk City of Space 2018, het jaar waarin ruimtevaart 60 jaar actief is in Nederland en ESTEC 50 jaar bestaat in Noordwijk.

Stichting ZEEPaanZEE, onder leiding van artistiek leider en regisseur Martine Zeeman, produceert sinds 2002 theaterproducties voor Noordwijk en omgeving. Voor Fly me to the Moon gaat Stichting ZEEPaanZEE de samenwerking aan met ESTEC. ESTEC is het technische hart van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. Op geen enkele andere plek in Nederland is zo veel kennis te vinden over ruimtevaart als in Noordwijk. Door de samenwerking met ESTEC krijgt de voorstelling een internationaal karakter met acteurs en creatives van verschillende nationaliteiten.

Fly me to the Moon is een futuristisch en theatraal openlucht spektakel waarin een familie voor het eerste afreist naar de maan. Daar doen ze een bizarre ontdekking, waardoor ze gedwongen worden keuzes te maken. Welkom in de toekomst. De voorstelling is van 27 t/m 30 september en 4 t/m 7 oktober 2018 te zien in Noordwijk in de moonyard van DECOS. Een maanlandschap met heuse krater. Het op de toekomst gerichte bedrijf DECOS ligt tegenover ESTEC in Noordwijk.

Kaarten zijn vanaf nu te verkrijgen via Noordwijk ticket (www.demuzenoordwijk.nl/movies/675/17/zeepaanzee_-_fly_me_to_the_moon). Vroegboekers kunnen tot en met 1 mei kaarten kopen met korting. Spoednik (vroegboekers) € 20.-, Normaal € 25,- en VIP tickets € 35,- (incl. champagne ontvangst, gereserveerde plekken en inleiding)

Voor meer informatie: www.stichtingzeepaanzee.nl

Noordwijk krijgt futuristisch en theatraal openlucht spektakel in Space jaar.
4.5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link