NTK start met verkoop van livestreams van VanVelzen, Edsilia Rombley, Ruben Hein en Dominic Seldis

NTK start met verkoop van livestreams van VanVelzen, Edsilia Rombley, Ruben Hein en Dominic Seldis

NTK start met verkoop van livestreams van VanVelzen, Edsilia Rombley, Ruben Hein en Dominic Seldis

De Nationale Theater Kassa (NTK) start vandaag de kaartverkoop van livestreams van unieke 1,5 meter events met artiesten als VanVelzen, Edsilia Rombley, Ruben Hein, Dominic Seldis en de 3JS. Samen met partners Solid Entertainment en Club Hart worden van 1 juli t/m 12 juli een 11-tal unieke live events georganiseerd in Club Hart te Amsterdam.

Vanuit de voormalige Ladies Night tv-studio wordt voor een select gezelschap van minimaal 100 aanwezigen opgetreden in een heuse theater setting. Het aanwezige publiek zal niet alleen muzikaal maar ook culinair worden verwend: niemand minder dan top chef Julius Jaspers zal de catering coördineren!
Artiesten als VanVelzen, Ruben Hein, 3JS, Edsilia Rombley, Dominic Seldis en andere muziek- en comedyvrienden treden na maanden thuiszitten weer op voor een live publiek. De voorstellingen zullen in samenwerking met Tradecast worden geregistreerd en gestreamd, waardoor elk moment van dit exclusieve event wordt vastgelegd. Zo kunnen fans vanuit heel Nederland live meegenieten van de optredens van deze artiesten.

Kaarten zijn exclusief te koop via NTK. Klik hier voor kaartverkoop.

Nationale Theater Kassa

De Nationale Theater Kassa (NTK) is een officieel en landelijk bespreekbureau voor het bestellen van kaarten voor theater, concerten, shows en evenementen. NTK biedt een uitgebreide service aan iedereen die informatie zoekt over of kaarten wil kopen voor een voorstelling of evenement.
NTK is een zusteronderneming van producent en impresariaat Senf Theaterpartners.

Club Hart

De Club Hart tv-studio in Amsterdam opent deze zomer haar deuren voor iedereen met een groot hart voor muziek en comedy. Artiesten als VanVelzen, Najib Amhali, Ruben Hein, 3JS, Edsilia Rombley, Dominic Seldis zullen acte de présence geven. Deze complete muzikale avond uit in de tv-studio is inclusief shared dining inspired by Julius Jaspers en een mooie selectie wijnen, bier en non-alcoholische drankjes.
Bovendien kan er gratis geparkeerd worden.
Adres: Bolstoen 22, 1046 AT te Amsterdam

Solid Entertainment

Solid Entertainment is een managementbureau voor artiesten, personalities, boekingen, publishing, events en merkactivatie. Zij heeft de kennis, de ervaring en de slagkracht om artistieke carrières zorgvuldig te ondersteunen en op de kaart te zetten. Al ruim 10 jaar werkt Solid nauw samen met een team van experts op hun vakgebied: gerenommeerde platenmaatschappijen, muziekuitgeverijen, tourmanagement, pers, radio, tv- en productiebedrijven.

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link