Ocean House Scheveningen

Ocean House Scheveningen – Maximaal genieten doe je bij Ocean House

Ocean House Scheveningen

Wakker worden in de gezelligste straat van Scheveningen én het strand bijna kunnen kussen. Dat is wat je beleeft bij het gloednieuwe Ocean House – Hotel Scheveningen! Ocean House is een familievriendelijk appartementenhotel met verschillende accommodaties geschikt tot 5 volwassenen. Families, vriendengroepen, stelletjes én honden, alles en iedereen is welkom in Scheveningen! Vergeet je zwembroek niet, schop je schoenen uit en schenk wat lekkers te drinken in… het is tijd voor een heerlijk verblijf. Ze worden o.a. aanbevolen door Wendy | De Telegraaf | Nouveau

Je vindt Ocean House in de Keizerstraat, hét hart van Scheveningen, op slechts 200 meter lopen vanaf het Scheveningse strand. Neem een kijkje op onze locatie map en plan je vakantie. Luxueus, ruim en splinternieuwe appartementen in het hart van Scheveningen. De appartementen en studio’s zijn beschikbaar tot 5 volwassenen.

LEKKER SLAPEN BIJ HET SCHEVENINGSE STRAND?
DAT DOET JE BIJ OCEAN HOUSE!

Adres Ocean House Scheveningen

Keizerstraat 71C
2584 BC Den Haag
Tel: 070 – 200 24 99
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.