Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

On Your Feet! – Musical

On Your Feet! - Musical

 

 

Stage Entertainment presenteert vanaf oktober 2017 de swingende Broadway-show On Your Feet! On your Feet! is gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Emilio en Gloria Estefan.

Beide twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf en vooral in elkaar. gloria en Emilio zijn twee doorzetters die werken vanuit hun hart. Gloria Estefan groeide uit tot de ‘Queen of Latin Pop’. Gloria Estefan heeft al meer dan 100 miljoen platen verkocht en ze won zeven Grammy’s.

On Your Feet! – Musical

De feelgood musical On Your Feet! vertelt het hartverwarmende, waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen – en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De jukebox musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs die Gloria Estefan bekend hebben gemaakt, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Rhythm is Gonna Get You’

Haar stem. Zijn droom. Hun verhaal.

Swingende musical vol hits

On Your Feet! is een swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard is de musical rijkelijk gevuld met alle grote hits van Gloria en Emilio. Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij!

Cast On Your Feet

In de hitmusical spelen onder andere;

Gloria en Emilio

Gloria blijkt al op jonge leeftijd een groot muziek- en zangtalent. Ze trouwt met haar jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. In het begin geloofde de muziekwereld niet zo in hun ‘Cuban-fusion’ dansmuziek.

Daarnaast stond Gloria niet graag in de spotlights. In 1985 beleven ze hun grote doorbraak met de megahit ‘Conga’. Vijf jaar later verongelukt hun tourbus. Gloria raakt zwaar gewond. Uiteindelijk brengen de aanmoedigingen van Emilio haar weer ‘on her feet’. Gloria besluit tot een comeback!

On Your Feet!

On Your Feet! is gecreëerd door drie grootheden. De regie is in handen van Tony Award® winnaar Jerry Mitchell (o.a. Grease, Hairspray en Kinky Boots).

Olivier Award® winnaar Sergio Trujillo (o.a. Flashdance en Jersey Boys) tekende voor de choreografie en het script is van Alexander Dinelaris, die ook het script schreef van hitmusical The Bodyguard en een Oscar won met zijn script voor de film Birdman.

Met hits als;

  • Anything for you
  • Rhythm is Gonna Get You
  • Conga
  • Get On Your Feet
  • Don’t Want To Lose You Now

Blijft u gegarandeerd niet in uw stoel zitten!

De pers was lovend. De Chicago Tribune schreef simpelweg: “It’s a hit!”. De leukste recensie was van Associated Press: “Als je na deze show geen hit van Gloria Estefan neuriet, moet je je laten nakijken.” Stage Entertainment is super trots! Ze zijn de eerste producent die On Your Feet! buiten de VS op het toneel mag brengen.

On Your Feet! op Broadway

Na zeer succesvolle try-outs in Chicago ging On Your Feet! op 5 november 2015 in première op Broadway.

Bron: Stage Entertainment

Speellijst On Your Feet

Deze voorstelling is afgelopen! Kijk bij de andere voorstellingen voor een leuke avond uit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen