Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Opvliegers 2- Opvliegers in de sneeuw

Opvliegers in de Sneeuw

Opvliegers 2 oftwel Opvliegers in de sneeuw! gaan vier vriendinnen Lydia, Ellen, Keet en Sas op wintersport. Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor tv en haar vriendinnen mogen mee. En als je toch midden in de overgang zit en last hebt van opvliegers, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw?

 

Hoe lang kan Lydia nog blijven ontkennen dat ze in de overgang zit? Waarom mag niemand de nieuwe vriend van Ellen? En hoe zeg je dat tegen je beste vriendin? Sas is na een kwakkelende relatie definitief single en gaat los. Maar zo hebben haar vriendinnen haar nog nooit gezien. En Keet heeft het roer omgegooid. Een carrière-switch op haar 53ste. Maar of Keet de zakenvrouw nou zo’n leuke tante is….

Cast Opvliegers in de sneeuw!

Na de eerste voorstelling Opvliegers is ook in deze voorstelling te zien;

  • Antje Monteiro
  • Hymke de Vries
  • Anne-Mieke Ruyten
  • Anousha Nzume

Martin Michel is verantwoordelijk voor de regie. Allard Blom het script geschreven. Opvliegers is een productie van Rick Engelkes Producties

Opvliegers

Opvliegers

OPVLIEGERS is een sexy, swingende en herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan hikken of er juist midden in zitten. Lees meer over de vorige voorstelling van Opvliegers

Speellijst Opvliegers in de sneeuw!

Deze voorstelling is afgelopen.

 

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Theater tickets bestellen?

Telefonische klantenservice.
Weet waar je koopt keurmerk.
Veilig betalen en bezorgen.

TOP 5 KOMEDIE
THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

LEES OOK

BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.