Oudejaarsconference 2018

Oudejaarsconference 2018

Ook in 2018 zijn er weer oudejaarsconference, dit is altijd hét hoogtepunt van het jaar voor alle cabaretliefhebbers. Meerdere cabaretiers vertellen de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. 

Oudejaarsconference 2018 

in 2018 gaan vele cabaretiers het toneel op voor hun oudejaars. Uitgezonden op RTL 4 dit jaar is de oudejaars van Guido Weijers. De Oudejaarsconference 2018. Geen nieuwjaarconferentie, geen Oudejaarsshow, maar ‘De Oudejaarsconference’. Dat je het even weet!  Guido sleurt je mee door het afgelopen jaar. Daar heeft Weijers wederom een heel arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen. Confronterend, intelligent, wars van regels en vooral met veel humor.

Lees meer over de oudejaars van Guido Weijers

 

Oudejaarsconference met Marc Marie Huijbrechts

Ook Marc Marie Huijbrechts verteld een zeer verrassende oudejaarsconference. Na jaren van persoonlijke soloprogramma’s gaat hij in 2018 voor het eerst deze bijzondere uitdaging aan. Graag zelfs! Marc-Marie verheugt zich erop het jaar samen met het publiek nog eens op een rij te zetten in zijn ‘Oudejaars 2018 – Onderweg naar morgen’. En hem kennende, wordt het een route vol zijpaadjes en verrassende wendingen.

Lees meer over de oudejaarsconference van Marc Marie Huijbrechts

Oudejaarsconference 2018 Sjaak Bral

Sjaak Bral doet het ieder jaar! Sjaak Bral is de enige cabaretier die al eenentwintig jaar in z’n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2018 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met de gulle lach, opgediend.  Al was uw jaar nog zo waardeloos – u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral.

Lees meer over de oudejaarsconference van Sjaak Bral – Vaarwel 2018

Dolf Jansen – Beeldenstorm Oudejaars 2018

Dolf Jansen speelt al meer dan 25 keer zijn eigen ‘Oudejaars’ in de theaters. Dit jaar raast hij met Beeldenstorm! Over alles wat we elke dag, 24|7, over ons heen krijgen via oude en nieuwe media, schermpjes van phone en tablet en natuurlijk de tweets van bevriend staatshoofd Trump. Dat wordt weer lachten met Dolf Jansen!

Lees meer over de oudejaarsconference van Dolf Jansen

U leest het! U kunt zich in de vele theaters goed vermaken met een Oudejaarsconference!