Outdoorcentrum Nunspeet

Ervaar, ontdek en beleef! Bij Outdoorcentrum Nunspeet ga je met vrienden, familieleden of collega’s op pad in de natuur!

Outdoorcentrum Nunspeet

Outdoor Centrum Nunspeet bied veel verschillende outdoor activiteiten. Deze zijn ideaal te boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De Veluwe is een super geschikte plek om met je vrienden of collega’s een leuke activiteit te doen midden in de natuur!

Voor kleine groepen zijn er GPS-tochten te voet of op een mountainbike, maar je kunt ook fietsen huren om van de omgeving te genieten. De activiteiten worden vanuit Bezoekerscentrum Nunspeet georganiseerd.

Outdoor Centrum Nunspeet ligt aan de rand van de Veluwe en is dus een ideale startplek voor veel buitenactiviteiten. Op het Veluwetransferium kun je gratis parkeren en is het mogelijk de uitkijktoren te beklimmen.

Activiteiten Outdoor Centrum Nunspeet

Lelijke Eend rijden
Lelijke Eend verhuur op de Veluwe: Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke Franse lelijke eend!

Elektrische Trikke Experience
Met de Elektrische Trikke Experience ontdek je de Veluwe op een wel heel bijzondere manier!

Expeditie Robinson
Ben jij een echte Robinson, ontdek het tijdens ons arrangement Expeditie Robinson!

Adres

Outdoorcentrum Nunspeet

Plesmanlaan 2
8072 PT Nunspeet
Telefoon: 0341 – 270 255
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.