’t Pannekoekenhuisje Scheveningen

’t Pannekoekenhuisje Scheveningen – Meer dan alleen pannenkoeken en poffertjes eten

’t Pannekoekenhuisje Scheveningen

Pannenkoekenrestaurant ‘t Pannekoekenhuisje is sinds jaar en dag een begrip voor pannenkoeken eten in Noordwijk en Scheveningen. Gedurende het hele jaar is het heerlijk vertoeven op het (indien nodig overdekt en verwarmd) terras met uitzicht op de boulevard. Iedereen is bij ’t Pannekoekenhuisje meer dan welkom voor welke aangelegenheid dan ook. Zij zijn namelijk open voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Pannenkoekenrestaurant ‘t Pannekoekenhuisje in Scheveningen staan natuurlijk bekend om ambachtelijke pannenkoeken en poffertjes. Pannenkoeken eten is natuurlijk heerlijk, maar voor ieder moment van de dag hebben wij zalige alternatieven. Tijdens het ontbijt en lunch heeft u een ruime keuze aan diverse uitsmijters en broodgerechten. Vanaf het middaguur kunt u genieten van onze specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van roergebakken ossenhaaspuntje met uien en champignons? Of de scampi’s gebakken in knoflook en de geitenkaassalade met walnoten en honing. Ook het speciale theatermenu is een aanrader. Door deze ruime en gevarieerde keuze is er dus voor ieder wat wils!

Adres ’t Pannekoekenhuisje Scheveningen

Strandweg 17-17A
2586JK, Scheveningen
Telefoonnummer: 070-3547874
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.