Pantropica

Pantropica is een tropische (overdekte) wereld vol avontuur!  Doorkruis de jungle, reis door de vlindertuin en speel in de indoorspeeltuin. Pantropica is een uitje voor jong en oud!

Pantropica

Pantropica biedt een unieke ervaring waar bezoekers van alle leeftijden een dag lang door tien verschillende continenten kunnen reizen, omgeven door een altijd zomerse sfeer dankzij de volledige overdekking van het park. Reis in één dag door tien continenten en beleef de leukste avonturen!

Pantropica is ontworpen om elke bezoeker, jong of oud, een gelukkig gevoel te geven en het ultieme vakantiegevoel te ervaren zonder daadwerkelijk ver te reizen.

In Pantropica tref je een groot aantal tropische diersoorten waaronder exotische vogels, kleurrijke vissen, unieke reptielen, en meer.  Tijdens je bezoek kun je alles te weten komen over de verschillende dieren zoals het witoorpenseelaapje, vlinders, stokstaartjes, lori’s, toekans, flamingo’s, en vele anderen, elk met hun eigen unieke kenmerken en habitat.

Waan je in Pantropica even in een andere wereld!

Adres Pantropica

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Telefoonnummer: 0527-202875
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.