Patrick Laureij – Nederlands Hoop

Patrick Laureij - Nederlands Hoop

Patrick Laureij – je weet misschien wel, die Knotmaestro uit Rotterdam – laat in een bescheiden berichtje weten dat hij het tof vindt als u langs komt bij zijn tweede avondvullende programma. De titel daarvan is minder bescheiden, maar getuigt wel van (zelf)inzicht. Nederlands Hoop, en dat is-ie.

Het zou tof zijn als u komt!

“Een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen”, schreef de Volkskrant in een viersterrenrecensie over zijn vorige programma ‘Dekking hoog’. De Telegraaf vulde aan: “Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.” Hoeveel karaats dat is, zal hij deze keer met de geslepenheid van straatjongen laten zien.

Debuut Show Dekking Hoog

Zijn debuutshow ‘Dekking Hoog’ werd een gigantisch succes. Hij stond in het voorprogramma van Theo Maassen in Carré en speelde een eigen latenightshow voor een uitverkocht Carré. Hij sloot zijn officiële tournee af met drie avonden in een uitverkocht oude Luxor Theater in Rotterdam en een uitverkocht Paradiso. 

De Volkskrant **** over ‘Dekking hoog’:
“Patrick Laureij blijkt een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen. (…)
Hier staat een fijnbesnaarde stand-upcomedian met originele invalshoeken. (…) Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.”

Het Parool *** over ‘Dekking hoog’:
“Dit debuutprogramma is een mozaïek van waarnemingen en gedachten zoals je het niet vaak ziet. (…) Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.”

NRC Handelsblad *** over ‘Dekking hoog’:
“Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. (…) Dit is een programma als kennismaking met een nieuw talent.”

De Telegraaf *** over ‘Dekking hoog’:
“Hij laveert voortdurend tussen zijn harde en meer kwetsbare kant. Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.”

Foto: Jennifer Kunes

Speellijst Patrick Laureij – Nederlands Hoop

De voorstellingen van Patrick Laureij zijn snel uitverkocht! Mis het niet en koop snel uw kaartje!

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link