Pepijn Gunneweg – The Great Wonder

Pepijn Gunneweg - The Great Wonder

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste solo show The Great Wonder.

Pepijn Gunneweg – The Great Wonder

The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Zijn eerste solovoorstelling The Great Wonder is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt.

In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen.

Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven.

 Komt dat zien!

Ashton Brothers

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show.

Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur.

Speellijst Pepijn Gunneweg – The Great Wonder

Pepijn Gunneweg gaat solo! Na zijn avonturen met The Ashton Brothers is hij nu solo te zien in de theaters van Nederland.

Bestel nu kaartjes! 

  Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link