Peter Pan – Familiemusical

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. 

Peter Pan – Familiemusical (6+)

Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

Peter Pan, van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin is voor iedereen vanaf 6 jaar. Lees meer informatie ook op de website van Theater Terra.

 

Speellijst Peter Pan – Familiemusical

Peter Pan is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bestel snel uw kaartje en geniet met de (klein)kinderen in het theater met Peter Pan!

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.  

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.