Phion geeft t/m 10 november geen concerten

Phion geeft t/m 10 november geen concerten

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel zal in lijn met het landelijke beleid rondom het coronavirus t/m 10 november geen concerten geven. De nieuwe maatregelen die tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober zijn afgekondigd hebben tot dit besluit geleid.

Musici-bezetting maakt concerten niet mogelijk

De huidige richtlijnen schrijven voor dat er maximaal 30 musici tegelijkertijd mogen spelen voor maximaal 30 mensen in de zaal. De geplande concerten van Phion gaan echter uit van een grotere musici-bezetting. Het is niet mogelijk om de geplande programmastukken met minder musici te spelen. In de periode t/m 10 november zijn dan ook 4 concertreeksen van Phion geannuleerd.

Phion – en alle symfonieorkesten in Nederland – blijven gezamenlijk in nauw overleg met de veiligheidsregio’s om te kijken wanneer het weer mogelijk is om de orkestbezetting van 30 musici uit te breiden. Phion blijft doordrongen van de taak om het publiek in Gelderland en Overijssel live klassieke muziek te bieden. Het orkest zal dan ook steeds op basis van de meest recente maatregelen bekijken of, en op welke manier het deze taak zo goed mogelijk kan uitvoeren.

Kaarten

Mocht je kaarten hebben voor een van onze concerten in de periode t/m 10 november, dan word je door de betreffende zaal nader geïnformeerd. De medewerkers van de concertzalen en theaters doen hun uiterste best alle kaartkopers zo goed en snel mogelijk van informatie te voorzien. In deze bijzondere situatie kan het echter zijn dat je iets langer op informatie zal moeten wachten. Wij vragen hiervoor je begrip en hopen je snel weer bij een van onze concerten te mogen ontmoeten.

Telefonische bereikbaarheid

Wij volgen het officiële advies van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. Dit zorgt ervoor dat we een beperktere telefonische bereikbaarheid hebben. Het beste kun je dan ook contact opnemen via de mail: info@phion.nl.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link