Platina Ticket Award voor Nienke Plas

Voorstelling Postnatale Expressie behaalt 50.000 bezoekers daarmee ontving Nienke Plas een Platina Ticket Award! 

Op maandag 20 mei te Amsterdam mocht George Visser Productions de VVTP Platina Ticket Award overhandigen aan Nienke Plas. Met haar theatervoorstelling Postnatale Expressie behaalde de welgeliefde internetpersoonlijkheid een bezoekersaantal van meer dan 50.000 bezoekers.

In deze voorstelling bewandelt Nienke Plas een bijzonder pad. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen. Spijt van deze route? Ach “never look back” tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijk spiegel begrijpt.

Onze eigen Karin Ligeon-Lodik mocht de award overhandigen op het podium van de Kleine Komedie. Dit deed ze door de zaal even terug te nemen naar 2018. In dat jaar zag ze dankzij een vriendin van haar een filmpje van Nienke Plas. Dit was de bevestiging die Karin nodig had: deze vrouw moet het theater in!

Met 50.000 bezoekers voor haar voorstelling “Postnatale Expressie” bewijst Nienke Plas dat zij het juiste pad bewandeld heeft.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.