Podcast: Musical, ik vind hier iets van

Podcast: Musical, ik vind hier iets van

Met veel enthousiasme presenteren Benno Hoogveld en Annemiek Lely het tweede seizoen van de podcast: ‘ik vind hier iets van.’ In dit seizoen wordt volledig ingegaan op het genre musical. Vandaar ook de nieuwe titel: ‘Musical, ik vind hier iets van.’

Het doel is om een audio musicalencyclopedie met een kritische noot te maken. Per aflevering wordt er een voorstelling, componist, regisseur etc. besproken. “We praten over het verhaal, de thematiek, personages, muziek en opvoeringsgeschiedenis. Tot dusver maakten we afleveringen over West Side Story, Cabaret, Jonathan Larson (Tick Tick … Boom! & Rent) en Evita.”

Benno Hoogveld begon zijn carrière in het ensemble van Evita. Daarna speelde hij in o.a. Miss Saigon en Titanic. Ook was hij een tijd artistiek leider van het M-Lab. Tegenwoordig is hij de vaste regisseur van de Kernploeg.

Annemiek Lely studeerde theaterwetenschappen en liep stage bij het M-Lab. Ze werkt inmiddels vijf jaar samen met Benno bij theaterproductiehuis Solo Stories. In de auto naar een theater nemen ze het liefst een musical onder de loep. In ‘Musical, ik vind hier iets van’ voeren Benno en Annemiek die gesprekken met de microfoon aan.

‘Musical, ik vind hier iets van’ is een informatieve podcast waarbij de luisteraar het gevoel krijgt ook aan de keukentafel te zitten.

‘Wanneer komt de volgende? Ik wil weer in de auto mee discussiëren.’ – Luisteraar Pepijn

De podcast is via Spotify, Apple podcasts, Google podcasts en deze link te beluisteren.

 

Leuk om te lezen