Promotietour Theaters in Nederland

Theaters in Nederland gaat het land in met haar eigen promotietour!

Heel jaar rijdend promo door Nederland!

Het hele jaar rijden wij iedere zaterdag in een andere stad in Nederland!. Dus ook gegarandeerd bij u in de buurt! Hiermee promoten wij jaarlijks:

  • Theaters in Nederland
  • Theaters
  • Voorstellingen
  • Jeugdfonds Sport & Cultuur

Groot bereik met het rijdende led-scherm

Een rijdend led-scherm is een echte eye-catcher! Iedere zaterdag een andere stad. Mogelijkheid tot vertonen van afbeeldingen tot complete video’s (zonder geluid). Maar liefst 8 tot 9 uitzenduren per zaterdag. Het led-scherm rijdt door het centrum van de steden, omgeving, evenementen en drukke plaatsen. Zal stoppen op parkeerplaatsen en langs de weg. Kortom een groot bereik!

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Alle kinderen verdienen het om een sport te beoefenen of een instrument te bespelen, ieder kind verdient een kans om hun talenten te uiten ook als er geen geld is!
En daarom ondersteunen wij met trots ook Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.