René van Kooten en Brigitte Heitzer doen het samen

René van Kooten en Brigitte Heitzer doen het samen

René van Kooten en Brigitte Heitzer doen het samen

Na Evita van De Graaf & Cornelissen Entertainment staan René van Kooten en Brigitte Heitzer weer samen op het toneel. Vanaf september zullen zij in de theaters te zien zijn met een nieuw muziekprogramma: Brigitte Heitzer en René van Kooten – Doen het samen.

De voorstelling biedt bewerkingen uit musicalklassiekers als Jesus Christ Superstar en Evita, maar ook muziek van The Police en Toon Hermans. Gezamenlijk gaan Brigitte en René op zoek naar de verbinding. Tijdens de voorstellingen worden zij ondersteund door twee muzikanten.Tijdens de voorstellingen is er ook ruimte voor improvisatie:

“We zijn in de voorstelling ook benieuwd naar verhalen van het publiek en doen aan verzoeknummers. Op deze manier maken we de avond samen met het publiek en is elke avond uniek”, aldus Heitzer.

Op die manier zoekt het duo naar eigen zeggen naar verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekend parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje.

René van Kooten kan niet wachten om weer op het toneel te staan: “Het is heerlijk dat we vanaf september weer voor publiek mogen spelen en dat ik dat dan mag doen met een eigen voorstelling samen met mijn beste vriendinnetje Brigitte is de kers op de taart.”

Brigitte Heitzer en René van Kooten – Doen het samen is te zien in de Nederlandse theaters in september en oktober 2020.

Foto: Roy Beusker

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link