Repelsteeltje en de Blinde Prinses


Een stuk vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. 

Repelsteeltje en de Blinde Prinses (8+)

 

Na de successprookjes De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig komt Theater Rotterdam nu met Repelsteeltje en de Blinde Prinses. Na het uitstapje naar het ‘stuk der stukken’ Hamlet de familievøørstelling afgelopen seizoen, keren de makers terug naar een wereld die we uit sprookjes maar ook uit de echte wereld kennen. Want zeg nou zelf: “Wie had er niet ooit een mannetje op bezoek willen hebben die al zijn of haar problemen op kon lossen?”

Verhaal

Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die goud uit stro kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

Er is van alles aan de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan genezen. Wie houdt zich aan zijn woord?

Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

Speellijst Repelsteeltje en de Blinde Prinses

Koop nu kaarten voor een stuk vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link