Repetities van Shaun het Schaap zijn gestart

Repetities van Shaun het Schaap zijn gestart

Onder het toeziend oog van Aardman Animations een start gemaakt met de repetities van ‘Bitzer is verliefd’, de gloednieuwe theatervoorstelling van Shaun het Schaap en de rest van de kudde.

Shaun het Schaap

Als vervolg op de succesvolle televisieserie en dito bioscoopfilm komt Shaun het Schaap nu voor het eerst in Europa naar het theater. De komische kudde komt tot leven in een humorvolle voorstelling. Met rollen voor Shaun, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm. Bitzer heeft zijn oog laten vallen op Victoria, een mysterieus gast- schaap, of is het toch een hond? Waarom is Victoria opeens op de boerderij? Sinds deze onverwachte gast op de Mossy Bottom Farm is, ziet Shaun tot zijn verbazing het effect op zijn vrienden. Shaun grijpt in wanneer Bitzer echt verliefde dingen gaat doen.

Het belooft een heel mooi maar bovenal grappig en soms ontroerend avontuur te worden op en rond de boerderij!

De première is op zondag 08 oktober in de Deventer Schouwburg. Mark van Ierssel (van oa Sesamstraat en Rudolph van Veen in het theater) is de producent, Barth van Lint schrijft het script en regisseert en Brownie Dutch maakt de muziek.

Lees meer informatie over de voorstelling Shaun het Schaap

Foto Cast Shaun het Schaap: v.l.n.r: Robin de Weert, Kelly Alblas, Jeffrey Fransen, Sven Abspoel, Noel van Kleef en Koen ten Brinke.

Bekijk ook de website van Shaun het Schaap Theater

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link