Restaurant de Peerdestal

Laat u verwelkomen bij De Peerdestal voor een verkwikkend kopje koffie, een smakelijke lunch, een feestelijke high tea, een intiem diner of een gezellige borrel.

Restaurant de Peerdestal

Het keukenteam van De Peerdestal legt de nadruk op het gebruik van verse seizoensgebonden ingrediënten, waardoor het menu elk kwartaal een frisse update krijgt. Zowel de lunch- als dinerkaart worden aangepast met creaties die perfect aansluiten bij het huidige seizoen. Bepaalde klassiekers, zoals de onmisbare carpaccio en de authentieke Italiaanse tomatensoep, blijven altijd een vaste waarde op de menukaarten.

De Peerdestal biedt een uitgebreide high tea aan van TwisTea thee, en een scala aan zowel zoete als hartige lekkernijen. Onder de zoetigheden vallen onder meer mini-mozaïek gebakjes, amandel petits fours en een variëteit aan mini-muffins, scones en mirlitons. De hartige selectie omvat luxe gevulde soezen, rijkelijk belegde sandwiches en een keur aan warme hartige hapjes.

Voor de ultieme high tea ervaring bij De Peerdestal is het noodzakelijk om ten minste 24 uur van tevoren te reserveren. Gasten zijn dan tussen 13.00 en 15.00 uur van harte welkom om aan te schuiven, waarbij de tafel tot uiterlijk 17.00 uur gereserveerd blijft.

 

Adres Restaurant Ecluse

Zutphensestraatweg 50
6955 AK Ellecom
Telefoonnummer: 0313 415758
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.