Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Richard Groenendijk – Om alles!

Richard Groenendijk - Om alles!

Richard Groenendijk wordt beschreven als één van de meest getalenteerde en complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest, verschillende tv-programma’s, waaronder zijn eigen zaterdagavondshow bij RTL-4, is Richard Groenendijk dan ook weer terug waar hij hoort; op het toneel met een splinternieuwe eigen cabaretvoorstelling.

Cabaretshow Om alles!

In Om alles! zien we Groenendijk zoals vanouds van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Ruim anderhalf uur lang een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zoals het Parool schreef; ‘Intens geestig, maar ook met een warm hart.’

Zijn conference over het Rotterdamse hondje Tebbie is inmiddels een nationaal begrip en zijn vorige cabaretvoorstelling ‘Met de mantel der liefde’ werd betiteld als één van de beste voorstellingen van de afgelopen jaren. Als het aan Groenendijk ligt doet hij er met deze show echter nog een schepje bovenop. Zorg ervoor dat u deze man dit seizoen niet mist. Om Richard. Om z’n verhaal. Om alles!

Shows van Richard Groenendijk

Naast zijn eigen voorstellingen en musicalrollen deed Richard Groenendijk mee in de kersttheatershow van Karin Bloemen, speelde met o.a. Lone van Roosendaal in de voorstelling ‘Liedjes van Toon’ en zong in ‘A la Longue’, een ode aan Robert Long. Daarnaast trad hij op bij het eerbetoon aan Liesbeth List en samen met Rients Gratema presenteerde hij in het DeLaMar Theater een ode avond aan Rotterdammer Gerard Cox. In 2007 gaf hij, samen met vijf andere bekende mannen, een spetterend gastoptreden in AHOY tijdens het reünieconcert van de Dolly Dots. In 2016 was Richard een aantal keren te gast in de succesvolle voorstelling van Joke Bruijs en Gerard Cox: De Oasebar.

Credits Richard Groenendijk – Om alles!

Regie: Wimie Wilhelm
Licht: Mike den Ottolander
Techniek: Ruben van Krimpen
Producent: Ine de Boer voor Richard Groenendijk Producties
Boekingen: Ine de Boer – Eigen naam BV

“Een meesterverteller, die elk verhaal vermakelijk kan maken met zijn stembuigingen, doortrapte mimiek en beeldende woordkeus.” – NRC Handelsblad

Bron: RichardGroenendijk.nl

Speellijst Richard Groenendijk – Om alles!

Bekijk de speellijst van Om alles! van Richard Groenendijk. Koop uw kaartje bij het theater.

 

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen