Richard Groenendijk – Voor iedereen beter

Richard Groenendijk - Voor iedereen beter

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van Corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show.

Richard Groenendijk – Voor iedereen beter

Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Voor iedereen beter is een voorstelling die je niet snel zal vergeten.

Voor iedereen beter is weer een hilarische voorstelling. Richard zal de zaal weer laten brullen van het lachen!

Hoe je Richard Groenendijk het beste kunt omschrijven? Openhartig, adrem, scherp, iets vilein en een grote dosis zelfspot!

Richard Groenendijk

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde Richard niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets.

Richard is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Speellijst Richard Groenendijk – Voor iedereen beter

Deze voorstelling zal je niet snel vergeten. Dus kom jij kijken? Dat is voor iedereen beter! Richard speelt in vele theaters zijn nieuwste voorstelling!

Bestel snel je tickets!

Leuk om te lezen