Rust en Vreugd

Rust en Vreugd

 

Musical Rust en Vreugd

Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de schrijver het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt hij in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma, een glansrol voor actrice Doris Baaten, is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp.

Tuincontrolecommissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.

De opvolger van Hendrik Groen

De schrijver van Hendrik Groen weet, dit keer door de ogen van Emma, wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. Rust en Vreugd is een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Cast Rust en Vreugd

De voorstelling speelt met een topcast bestaande uit:

  • Doris Baaten
  • Joep Onderdelinden
  • Wil van der Meer
  • Sanne Fransen
  • Linda Wagenmakers
  • Scott Reniers

In deze voorstelling spelen ook meerdere amateurs van musical- en toneelverenigingen uit de regio mee.

Binnenkort wordt de speellijst bekent gemaakt

Leuk om te lezen