Samson & Marie Circusshow

Samson & Marie Circusshow: Een Magisch Avontuur! Vanaf 6 april 2025 te zien in de theaters door heel Nederland

Samson & Marie, het dynamische duo dat generaties heeft betoverd met hun opgewekte karakters en onvergetelijke avonturen, zijn terug met een spiksplinternieuwe sensatie: de Samson & Marie Circusshow! Van 6 april tot en met 1 juni 2025 nodigen Samson & Marie jou en je hele familie uit om deel te nemen aan een betoverende reis vol plezier, humor en onvergetelijke momenten.

“We kunnen niet wachten om samen met jullie een magisch avontuur te beleven in het circus! De show zit vol met plezier, vriendschap en natuurlijk heel veel muziek. Het wordt echt fantastisch!”, aldus Marie.

Cast + Verhaal
Bereid je voor op de gloednieuwe circusshow van Samson & Marie. Een onvergetelijk spektakel waar jong en oud zich geen moment zullen vervelen. Samen met hun trouwe vrienden gaan Samson & Marie op avontuur in het circus. Uiteraard zijn ook Meneer de Burgemeester, Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine uit het NPO-programma IJsjestijd erbij. Maar dat is nog niet alles! Op het podium staan ook een heel kinderkoor en ballet klaar om te schitteren. Dit is het moment om samen met de hele familie mee te zingen en dansen op de grootste hits! Trommel al je vrienden en familie op en beleef een onvergetelijke tijd in het circus.

Over Samson & Marie
Samson & Marie is een populaire Belgische muzikale act. Samson & Marie zijn de allerbeste vrienden. Dit olijke duo is onafscheidelijk en vindt op alle problemen steeds een verrassende oplossing. Maar wat ze echt het allerliefste doen? Liedjes zingen voor iedereen! Met Samson’s ondeugende blik en Marie’s sprankelende energie brengen ze een flinke dosis humor en vrolijkheid voor iedereen.

Vanaf 6 april 2025 zal de Samson & Marie Circusshow te zien zijn in theaters door heel Nederland, met de première die plaatsvindt op 12 april in Theater Figi in Zeist. Voor tickets en meer informatie en andere evenementen van Samson & Marie, kunnen geïnteresseerden terecht op de website:https://studio100.com

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.