Samson & Marie Circusshow: Een Magisch Avontuur!

Samson & Marie Circusshow: Een Magisch Avontuur!

Samson & Marie, het dynamische duo dat generaties heeft betoverd met hun opgewekte karakters en onvergetelijke avonturen, zijn terug met een spiksplinternieuwe sensatie: de Samson & Marie Circusshow!

Samson & Marie Circusshow

Bereid je voor op de gloednieuwe circusshow van Samson & Marie. Een onvergetelijk spektakel waar jong en oud zich geen moment zullen vervelen. Samen met hun trouwe vrienden gaan Samson & Marie op avontuur in het circus. Uiteraard zijn ook Meneer de Burgemeester, Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine erbij.

Op het podium staan ook een heel kinderkoor en ballet klaar om te schitteren. Dit is het moment om samen met de hele familie mee te zingen en dansen op de grootste hits!

Trommel al je vrienden en familie op en beleef een onvergetelijke tijd in het circus.

Speeldata Samson & Marie Circusshow: Een Magisch Avontuur!

De Samson & Marie Circusshow zal te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.