Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Schippers van de Kameleon – Met de muziek mee

Schippers van de Kameleon - Met de muziek mee

De snelste zeevaarders van heel Nederland varen de theaters in Nederland in: de Schippers van de Kameleon!

Schippers van de Kameleon – Met de muziek mee

Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie doen Hielke en Sietse en hun bijzondere schip Dronten aan voor een muzikaal spektakel en een huiveringwekkend avontuur: het lijkt allemaal rustig in het dorp totdat iemand met slechte bedoelingen langskomt. Maak je borst maar nat! Anders doet de Kameleon dat wel! Agent Zwart en boerenknecht Gerben zijn uiteraard ook van de partij!

Duistere plannen
Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het erop dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen.

Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

Over de makers
‘De Schippers van de Kameleon: Met de Muziek Mee’ is een kolderiek muzikaal spektakel, geheel en al in de traditie van de boeken, de films en de TV-serie. Met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer, in een regie van Robin van den Heuvel. Geschreven door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum van Homemade Productions. Met Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen…

Cast Schippers van de Kameleon

  • Alfred van den Heuvel
  • David van den Tempel
  • Sofia Ferri
  • Calvin Kromheer
  • Joris Braster
  • Sterre Schaasberg

Speellijst Schippers van de Kameleon

De snelste boot van heel Nederland. De Kameleon! Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie razen Hielke en Sietse nu de theaters in. Een muzikaal spektakel en een huiveringwekkend avontuur. Onderschat het platteland en het groene water niet want de onbesuisde Tweeling zal altijd overwinnen.

Boeren, burgers en buitenlui… maak je borst maar nat. Anders doet de Kameleon dat wel.

Lees hier alles over de musical

Leuk om te lezen