Shaun het Schaap komt naar de theaters

Shaun het Schaap komt naar de theaters

Shaun het Schaap krijgt Nederlandse theaterversie Primeur voor Nederland en België. Na het succes van de animatieserie op televisie en de goed bezochte bioscoopfilm krijgt Nederland nu een primeur: Shaun het Schaap gaat het theater in.

De voorstelling is in de theaters te zien vanaf najaar 2017. Aardman Animations heeft Mark van Ierssel aangesteld als theaterproducent.

Shaun het Schaap

Shaun the Sheep is een geanimeerde stop-motion-kinderserie. Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is vooral bekend door de eerdere productie van onder meer Wallace & Gromit, waarin Shaun ook voor het eerst verschijnt. In 2015 verscheen de eerste bioscoopfilm ‘Shaun the Sheep, de film’. In 2019 wordt deel twee in de bioscoop verwacht.

Producent Mark van Ierssel

Producent Mark van Ierssel vindt het geweldig om met Shaun het Schaap de theaters in Nederland en België te gaan veroveren: “Het nieuwe script staat al op poten. Het wordt de typische Britse – en aangevuld met Nederlandse – humor, verpakt in een avontuurlijk verhaal met mooie muziek. De voorstelling kan je raken, maar neemt je vooral mee door maffe situaties die op de Mossy Bottom Farm gebeuren”.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link