Simone Kleinsma in alle voorstellingen van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt vanaf september

Simone Kleinsma in alle voorstellingen van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt vanaf september
4.5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Simone Kleinsma in alle voorstellingen van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt vanaf september

Simone Kleinsma staat in het nieuwe theaterseizoen zes keer per week op het toneel als Annie M.G. Schmidt, de rol waarvoor ze eerder dit jaar een Musical Award mocht ontvangen. Het publiek wordt daarmee verzekerd van het feit dat ze haar altijd in de rol van Nederlands meest geliefde schrijfster zullen treffen. Aanstaande zondag is Simone ook te zien tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt in Amsterdam. Tijdens deze show, die om 21.15 uur live wordt uitgezonden op NPO1, zal ze bekende nummers van Annie M.G. Schmidt vertolken, waaronder ‘Margootje’, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is na een uitverkochte tournee door Nederland in het nieuwe theaterseizoen alleen te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Meer informatie: www.anniemgdemusical.nl

Simone Kleinsma: “Annie M.G. Schmidt is mij heel dierbaar geworden, dus het is heerlijk om deze rol nu iedere voorstelling te kunnen spelen. Het afgelopen jaar heeft mijn lieve collega Doris Baaten mij af en toe op fantastische wijze vervangen tijdens de landelijke tournee. Daar wil ik haar bij deze enorm voor bedanken”.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Ik ben ontzettend blij met het commitment dat Simone aan de voorstelling heeft gegeven. Het publiek wacht een onvergetelijke theaterervaring: met Annie en Simone staan er twee iconen op het toneel van het prachtige DeLaMar Theater!”

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Annie M.G. (Simone Kleinsma) blikt met haar zoon Flip (William Spaaij) terug op haar leven. Samen lopen ze op een unieke manier door de successen, liefdes, liedjes en verdriet(jes) in Annies leven. Bekende liedjes als ‘Margootje’, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer’ en bekende karakters als Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet en Abeltje maken de voorstelling tot een feest van herkenning. Ook onder anderen Wim van den Driessche, Marjolijn Touw en Jeske van de Staak zijn te zien in de voorstelling die bekroond werd met vier Musical Awards, waaronder die voor Beste Musical.

Foto: Carli Hermès

Simone Kleinsma in alle voorstellingen van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt vanaf september
4.5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link