Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Sister Act de musical

Sister Act de musical

Joop van den Ende Theaterproducties en Whoopi Goldberg presenteerden in 2013 Sister Act, na de succesvolle lancering op onder andere Broadway, Nederland. Gebaseerd op de award winnende filmhit, waarin Whoopi Goldberg zelf de hoofdrol speelde.

Sister Act

Deloris van Cartier is een diva met veel noten op haar zang, maar zonder succes. Nadat ze per ongeluk getuige is van een criminele afrekening zoekt ze noodgedwongen haar toevlucht in een klooster met weinig stemvaste nonnen en een bijzonder strenge Moeder Overste. Deloris helpt haar ‘zusters’ hun stem te vinden en herontdekt daarbij ook onverwacht haar eigen stem. Een hilarisch en hemels verhaal dat zich afspeelt in het meest swingende klooster van Nederland.

Bron: Joop van den Ende theaterproducties

De musical is Nederlands gesproken en was te zien van woensdagavond tot en met zondagavond exclusief in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Laatste voorstelling

De nonnen van de musical Sister Act hebben in 2014 afscheid genomen van het AFAS Circustheater. Na ruim een jaar stopte de wereldberoemde Broadwayhit in Scheveningen.

Sinds de première op 3 maart 2013 zijn er ruim 500 voorstellingen vertoond. Vrijwel elke voorstelling was uitverkocht, meer dan 700.000 mensen bezochten de musical in Scheveningen. Bekende sterren als Simone Kleinsma en Karin Bloemen speelden een hoofdrol in de swingende kloostermusical.

Nieuwe Broadwaytopper

Sister Act wordt in november 2014 opgevolgd door een andere Broadwaytopper: Billy Elliot. Pia Douwes speelt daarin de rol van danslerares Mrs. Wilkinson.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link