Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Sjaak Bral – Vaarwel 2017 Oudejaarsconference

Sjaak Bral - Vaarwel 2017 Oudejaarsconference

 

Wat een jaar. De Nederlander wordt geteisterd. Door een maalstroom van nieuws, echt of onecht. Door een instabiel levensgevoel waarbij dat van de Groningers verbleekt. De wereld is in rep – maar wie neemt het roer? Sjaak is de enige cabaretier die al twintig jaar in z’n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2017 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met de gulle lach, opgediend.

Oudejaarsconference van Sjaak Bral

Al was uw jaar nog zo waardeloos – u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral.

  • “Rap van tong, scherp en superactueel” (Telegraaf)
  • “Getapt en filosofisch tegelijk” (NRC)
  • “Klassieke, bijna Kaniaanse oudejaarsoncerence” (Volkskrant)

Sjaak Bral, de meester van het actuele cabaret, verzorgt al twintig jaar non-stop achter elkaar zijn oudejaarsconference in de Nederlandse theaters. ‘Een oudejaarsconference is een fantastische happening. Een afgebakende periode, een moment van bezinning, nog één keer omkijken naar wat er goed en slecht ging. Daar gaat een helende werking van uit’, aldus Sjaak.

Cabaretier Sjaak Bral

Sjaak Bral begint zijn carrière in 1992, na een turbulent optreden in het Veronica-programma RUR en een spraakmakend interview in het radioprogramma ‘De Avondspits’. Al snel blijken zijn talent en humor perfect in het theater te passen, waar Sjaak binnen twee jaar een succesvol stand-up comedian wordt. Het podium is de plek waar hij zich voor het eerst in zijn leven op zijn plaats voelt. ‘Ik sta liever in het theater dan dat ik thuis ben’. Het smaakt naar meer en een solovoorstelling als cabaretier blijkt een logische stap. Sjaak beweegt zich daarbij op geheel eigen wijze door het theaterlandschap, niet gehinderd door enige voorkennis of de tirannie van aangeleerde wetmatigheden (hij doorliep geen opleiding en deed nooit mee aan wedstrijdcabaret). Na zeven reguliere theaterprogramma’s en elf oudejaarsconferénces is inmiddels overduidelijk dat het publiek hem omarmt. Recensenten zijn vaak in complete verwarring – maar loven zijn eigenzinnige talent.

Bron: SjaakBral.nl

 

Speellijst Sjaak Bral – Vaarwel 2017 Oudejaarsconference

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.