SLÄPSTICK valt voor de tweede keer in de prijzen

SLÄPSTICK valt voor de tweede keer in de prijzen

SLÄPSTICK valt voor de tweede keer in de prijzen
5 -------- (3 beoordelingen)
Beoordeling

De Nederlandse muziektheatergroep SLÄPSTICK wint voor het tweede jaar op rij de internationale Moerser ComedyArts Price. 

SLÄPSTICK valt voor de tweede keer in de prijzen

De Nederlandse muziektheatergroep SLÄPSTICK wint voor de tweede keer binnen 2 jaar een internationale comedy prijs. De eerste keer gebeurde dit in 2017 op het Internationale Fringe Festival in Edinburgh.  Destijds won de groep de Spirit of the Fringe Award. Gisteren nam Släpstick de Moerser ComedyArts-Price 2019 in ontvangst. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de de Kulturstiftung Sparkasse am Niederrhein aan de beste comedy artiest. De prijs werd overhandigd door Giovanni Malaponti op het ComedyArts festival gisterenavond in Moers, Duitsland. Släpstick was de afsluiter van de 43e editie van het Internationale ComedyArts Festival.
 
Het Juryrapport luidt:
“Met een uitmuntend gevoel voor het bijzondere, een vleugje melancholie en briljante timing weet Släpstick zowel publiek als critici te bekoren.
Deze temperamentvolle voorstelling verenigt alle disciplines die het ComedyArts Festival vertegenwoordigt: humor, acrobatiek, prachtige muziek, clownerie en interactie met het publiek. In de voorstelling worden grappige scenes gecombineerd met muzikale virtuositeit met gebruik van meer dan 100 instrumenten.”

Släpstick trok voor kort de planeet over als de Wëreldbänd. Gesteund door het internationale succes, heeft de groep besloten dat zij ook binnen de Nederlandse en Vlaamse landsgrenzen onder de naam Släpstick zal gaan opereren.
 
Släpstick vervolgt haar succesvolle gelijknamige tour dit najaar met optredens door heel Nederland. Vanaf december komt de band met een speciale kerstvoorstelling onder de noemer A Very Släpstick Christmas.
 
Voor meer informatie & speeldata: www.ntk.nl 

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

SLÄPSTICK valt voor de tweede keer in de prijzen
5 -------- (3 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van deze voorstelling?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van deze voorstelling?

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link