Sneeuwwitje de musical

SONJA

Het NJMT gaat met nieuwe tour Sneeuwwitje de musical terug naar de kern

Sneeuwwitje de musical

Een magisch en avontuurlijk sprookje over een prinses die kan spreken met dieren en bomen en een natuurlijke schoonheid bezit die van binnen lijkt te komen. Zij is de mooiste van allemaal omdat zij puur en eerlijk is. De koningin, met haar magische spiegel en een dodelijke obsessie voor haar uiterlijk, is stinkend jaloers op haar stiefdochter Sneeuwwitje. Maar is de enige weg naar die schoonheid niet de weg naar binnen toe, terug naar de kern en de natuur?

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt, zie jij alleen je spiegelbeeld of kijk jij verder dan dat? Ook wij maken onszelf steeds vaker ongelukkig door onszelf te vergelijken met anderen en alle onhaalbare ideaalplaatjes om ons heen. Durf jij terug te gaan naar de kern, de diepte in naar die ruwe edelsteen die je alleen vindt als je echt durft te graven?

Het NJMT neemt je in deze productie mee in een uitdagende zoektocht naar de ware betekenis van schoonheid. Met een hartverwarmende boodschap over waardering en respect voor jezelf, elkaar en moeder aarde.
Fantastische kostuums, ijzersterke zang, grootse ensemble nummers afgewisseld met prachtige dans zorgen ervoor dat het publiek met een grote glimlach de zaal verlaat.

Je binnenkant bepaalt wie je bent!

Script, muziek, regie: Elise Berends
Choreografie: Ashley Veldhuyzen
Uitvoerend producenten: Soof den Boer en Rosalie Eppink

Speeldata Sneeuwwitje de musical

Vanaf 16 november 2024 is de nieuwe productie Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern te zien in de Nederlandse theaters.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.