Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Sneeuwwitje de musical

Sneeuwwitje de musical

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… De Sprookjes van Van Hoorne Entertainment zijn al vele jaren een ware traditie in de Nederlandse en Belgische theaters. De vrolijke en muzikale voorstellingen voor de jongste theaterbezoekers en hun (groot)ouders worden jaarlijks door duizenden fans bezocht.

Na onder andere Roodkapje, Doornroosje en Assepoester verschijnt in 2014 ook het sprookje van Sneeuwwitje in een splinternieuwe familiemusical. De hoofdrollen worden gespeeld door Maud Mulder en Geert Hoes. Beiden waren al vaker te zien in Van Hoorne’s sprookjesmusicals en zullen ook in deze voorstelling weer veel harten sneller doen kloppen.

De inmiddels beroemde ‘Van Hoorne humor’ en vele extra’s zoals de verkleedwedstrijd, afterparty in de foyer en uitgebreide Meet & Greet na afloop van de voorstelling maken Sneeuwwitje de musical, de mooiste familievoorstelling van het land.

Het verhaal

Er was eens een mooi prinsesje dat Sneeuwwitje werd genoemd. Het was een prachtig meisje dat door vele mannen werd aanbeden, maar haar ijdele stiefmoeder was jaloers op de schoonheid van Sneeuwwitje. Ze bezat een toverspiegel die haar altijd de waarheid vertelde.

Toen de koningin hoorde dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land was, bedacht ze een list om voor eeuwig van het prinsesje af te zijn. Maar het meisje vluchtte en na een aantal dagen alleen in het bos te hebben rondgezworven, kwam ze bij een klein huisje. Zou ze hier veilig zijn voor de gemene plannen van haar ijdele stiefmoeder? Of zou de toverspiegel haar schuilplaats verraden?Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit spektakel voor de jonge theaterbezoekertjes en hun (groot)ouders.

Meet en greet

Daarnaast zorgt het productiehuis voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Vele extra’s voor en na de show zorgen voor een onvergetelijke middag of avond uit voor het hele gezin.

Ook krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

Speellijst Sneeuwwitje de musical

Deze musical toert door heel Nederland en is een echte kindervoorstelling! jong en oud gaat hier van genieten! Sneeuwwitje de musical is te zien in onder andere Bergeijk, IJsselstein, Hoogeveen en Hardenberg. Dit zijn slechts een paar plaatsnamen waar de voorstelling te zien zal zijn.

Bron: Van Hoorne Entertainment